Våra tjänster

Redovisning

Revision

Rådgivning

Medarbetare med

Lång erfarenhet.

I en bransch med löpande förändringar i regelverk och lagstiftning hjälper vi på Åhlberg & Partners dig att sköta företagets ekonomi på rätt sätt.

Redovisning.

Våra redovisningskonsulter hjälper till med allt från löpande bokföring till att ta fram budgetar, ekonomiska beslutsunderlag och att göra årsredovisningar. Vi vill göra det enkelt och tryggt att driva företag. Vänd dig till våra auktoriserade redovisningskonsulter för professionell rådgivning. 

Hur vi än kommer överens om att dela på jobbet – genom digitala verktyg kan du alltid följa allt som rör företagets ekonomi.

Mindre företag omfattas inte av revisionsplikten, våra Auktoriserade redovisningskonsulter ger då en kvalitetssäkring som intressenter uppskattar; banker, kunder, leverantörer m fl.

Revision.

Revision handlar om att i steg för steg säkerställa företagets ekonomiska trovärdighet. Du kan se det som en kvalitetssäkring av företagets räkenskaper.

För oss är det viktigt att du som kund känner dig speciell, att du upplever att du får bra service och uppmärksamhet och svar på dina frågor. Du får en erfaren revisor som det går att prata med, som också är bra på att lyssna på dig och komma med bra råd. Vad det än gäller.

Våra revisorer svarar i telefon, det är bara att lyfta på luren när det är något du vill prata om.

Rådgivning.

Att driva företag kan vara utmanande, man måste vara påläst och uppdaterad inom frågor som gäller redovisning, skatter och juridik, samtidigt som man behöver fatta rätt beslut vid rätt tillfälle. Det kan gälla förvärvsstrategier, företagsförsäljningar, optimering vid omstruktureringar, förstärkning av riskhantering och andra situationer där mycket står på spel. 

För att göra företagandet enklare och skapa trygghet så finns våra rådgivare. Vi tar fram relevanta beslutsunderlag och ger dig strategiska råd, anpassat efter dina behov. 

Vi kan, tillsammans med samarbetspartners i vårt kontaktnät, erbjuda kvalificerad rådgivning inom en rad olika områden, så oavsett utmaning finns vi där som din affärspartner – både idag och i framtiden. Vi är även din partner när det gäller de dagliga frågorna när ni önskar snabb återkoppling.

Har du frågor?

Telefon: 0247-644 40
E-post: info@ahlbergpartners.se

Välkommen!

Hittar du vad du letar efter? Om du har frågor så är du välkommen att ringa oss på 0247-644 40 eller skicka ett mail till info@ahlbergpartners.se.