Revisionsmedarbetare till Åhlberg & Partners

 

Vi söker dig som antingen redan jobbar inom revisionsyrket eller dig som har avslutat din utbildning och har som målsättning att bli kvalificerad revisor.  Vi söker dig till vårt kontor i Leksand för anställning under hösten 2021. Hos oss får du mycket stora möjligheter att utvecklas och du får snabbt en bred erfarenhet från medelstora och små bolag i olika branscher. Då vi även har en redovisningsavdelning finns möjlighet att även arbeta en del med redovisning.

 

Vi söker

Vi söker dig som antingen redan jobbar inom revisionsyrket eller dig som har avslutat din utbildning och har som målsättning att bli kvalificerad revisor. En förutsättning är att du vid eller i anslutning till tjänstens tillträde uppfyller revisorsinspektionens teoretiska krav för auktorisation (för information, läs mer på www.revisorsinspektionen.se). Då vi använder en rad olika verktyg för att bearbeta och analysera data är det även meriterande med intresse för IT samt goda IT och Excel-kunskaper.

 

Du har stark drivkraft, samarbetar bra med dina kollegor och brinner för klientservice och har en god analytisk förmåga och ett affärsmässigt tänkande. Som anställd på Åhlberg & Partners arbetar du med utmanande och utvecklande uppdrag inom många olika branscher. För att trivas i rollen tror vi att du vill och kan skapa förtroendefulla kontakter.

 

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan i vilken du bifogar cv, personligt brev, betyg från din utbildning samt eventuella betyg från tidigare arbetsgivare.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Johan Hardinger (johan@ahlbergpartners.se) eller

Marcus Persson (marcus@ahlbergpartners.se).

 

Om ÅP

Åhlberg & Partners är ett registrerat revisionsbolag med sitt huvudsakliga verksamhetsområde i Dalarna. Vi är för närvarande åtta anställda, tre revisorer och fem redovisningskonsulter.